Ceremonie geregistreerd partnerschap

Het geregistreerd partnerschap hoeft echt niet alleen maar een zakelijke overeenkomst te zijn. Het is toch een mijlpaal in je leven. En het vieren waard.

Net als bij het huwelijk kun je zelf de keuzes maken:

  • waar wil je de ceremonie laten plaatsvinden?
  • wie wil je de ceremonie laten begeleiden?
  • wie wil je er bij hebben naast je getuigen?
  • enzovoort

Als ceremonieel spreker begeleid ik deze ceremonies graag! De wijze waarop je je liefde wettelijk wilt erkennen is jullie keus. Dat maakt voor mij geen verschil. Wel is het belangrijk dat jullie weten dat ik geen wettelijk erkende BABS ben. Wil je met mij samen werken vraag dan goed na wat er mogelijk is in de gemeenten waar jullie gaan tekenen.  Zie de informatie bij het wettelijk huwelijk.

Hoe ik te werk ga? Dat kun je lezen bij het hoofdstuk ‘Mijn aanpak‘.