Ceremonies

Het woord ceremonies verbind ik aan belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven. Van geboorte tot het grote afscheid. Als je in een (digitaal) woordenboek het woord ceremonies opzoekt, dan vallen een aantal zaken op. Er is sprake van plechtige gebeurtenissen, van gebeurtenissen waar rituelen en tradities een rol spelen. 

De één krijgt daar de kriebels van, terwijl het bij de ander juist gaat kriebelen.  

Gelukkig zijn ceremonies tegenwoordig geen plichtplegingen meer en kun je eigenlijk alles naar eigen smaak invullen. Als je maar de juiste keuzes maakt!

Ik help je graag bij die keuzes. Vanuit mijn bedrijf het vertellen waard.  Als ceremoniespreker kan ik de ceremonie zo leiden dat het bij jou, bij jullie past. Jouw, jullie kijk op de ceremonie staat centraal! Vooraf haal ik  verhalen en verwachtingen op, maak een vertaalslag en draag zorg voor de juiste woorden of begeleiding tijdens de ceremonie. Dit alles, zodat jullie met een gerust hart naar de ceremonie toe kunnen leven.

Live muziek

Wil je je ceremonie opluisteren met live muziek (piano en zang)? Ik kan Dany Kapaan – zanger en pianist – van harte aanbevelen. Voordeel: we reizen samen dus je hebt maar een keer reiskosten :).  Uiteraard kun je bij hem vrijblijvend een offerte opvragen. 

Klik hier voor de trouwceremonie

Klik hier voor geregistreerd partnerschap