Het begon met een idee

Je kent het vast wel. Zo’n terugkerende gedachte, een idee: dat zou ik nou nog wel eens willen. Hoe leuk is het dan als je die gedachte omzet in een daad.  Nog leuker is het als dat wat als een idee begon handen en voeten krijgt en het bedrijf echt een feit is. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een boekhouder, al belastinggedoetjes, een facebookpagina én het allerbelangrijkste ik krijg opdrachten.

Heerlijk om zo af en toe weer voor een groep te staan als presentator. In mijn werkzame leven in het mooie bibliotheekwezen deed ik dat met veel plezier. Mooi om dat ook vanuit ‘Het vertellen waard’ te kunnen doen. 

Zeker zo mooi is het ontdekken van nieuwe werelden. De eerste twee trouwerijen waarbij ik de ceremonie leiden mocht liggen achter me.  Tot en met september nog vier te gaan.

Komende week naar Texel. Trouwen op het strand. Ben benieuwd of de wind deze keer wat vriendelijker omgaat met mijn spullen :). Bij de vorige twee ceremonies – eentje in een park en eentje aan de IJssel – vormde de wind een hele uitdaging. Maar van uitdagingen leer je. Dus inmiddels heb ik een map waar de wind meer moeite mee zal hebben.

Meer dan blij ben ik  met de fijne reacties van de bruidsparen en hun gasten:  ‘mevrouw wat deed u dat hartverwarmend. U raakte mij en mijn vrouw echt’ of ‘ik heb al veel bruiloften mee gemaakt, maar nooit heb ik zo aan iemands lippen gehangen’.   Ik beloof niet naast mijn schoenen te gaan lopen. Maar dat ik blij ben, dat snapt u. Met de reacties en met mijn keuze.

IJsselstroom – Zutphen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 gedachten over “Het begon met een idee”

 1. Mari Goedhart

  Lieve Conny, wat leuk om dit te lezen! Eerlijk gezegd zou ik opnieuw willen trouwen, zodat we jou ook in konden huren. Mensen-mens, dat ben je. Zo fijn dat je toch jouw draai aan jouw ‘bruiloftswens’ hebt kunnen geven! Gefeliciteerd!

 2. En weer een blog , das ook weer fijn.
  Want naast het vertellenwaard zijn jouw stukkies ook het lezenswaard!

  Liefs Patricia

  1. Heerlijk dat je al zoveel boekingen en in alle uithoeken van het land hebt; dat is ook nog een hele leuke bijkomstigheid natuurlijk, dat het steeds op de mooiste locaties zal zijn.

 3. Marjolijn Sonneveld

  Hallo Conny, ik snap zó wat je bedoeld…en zó fijn dat je weer een leuke andere mooie tijdsbesteding hebt gevonden.
  Ik herken het wel: ook ik vind het heerlijk om voor publiek te staan en iedereen mee te nemen naar wat dan ook het vertellen waard is. Vertellers zijn we, en blijven we. Tot in het diepst van onze genen. Trots op jou! Liefs, collega Marjolijn

 4. Wat heerlijk om te lezen Conny! Een nieuwe (of reeds bestaande?) roeping gevonden waar je zo te lezen mensen echt plezier mee doet!

  X
  Nicolette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *