Het vertellen waard

Ben je op zoek naar iemand die

  • jullie trouwceremonie wil leiden?
  • je kan begeleiden bij het schrijven van je persoonlijke huwelijksgelofte?
  • je kan begeleiden bij het schrijven van een uitvaartspeech?
  • je kan helpen bij het schrijven van een levensboek?
  • als dagvoorzitter of presentator jouw bijeenkomst kan leiden?

dan ben je bij het vertellen waard aan het juiste adres.

Waarom?

Omdat het vertellen waard uitgaat van jouw, jullie verhaal en verwachtingen, maatwerk levert. En dat maakt dat ceremonies en bijeenkomsten geleid door het vertellen waard, altijd persoonlijk, origineel en herkenbaar zijn. Met andere woorden: cliché en dertien in een dozijn is op het vertellen waard niet van toepassing.

Omdat het vertellen waard maatwerk levert.

Omdat jouw, jullie verhaal altijd uniek en het vertellen waard is. Het is voor mij logisch dat jouw, jullie ceremonie gebaseerd is op die  persoonlijke verhalen. Die zijn immers het vertellen waard ?!

Wat of wie is het vertellen waard?

Mysterieus hè? Het vertellen waard. Wat of wie is dat? Daar kan ik kort over zijn. Het vertellen waard dat ben ik, Conny Reijngoudt. Getrouwd met Bram. Moeder / schoonmoeder van Fleur, Marlien, Daan en Annelot. Oma van Flip en Luus. Een ervaren spreker in het openbaar, presentator, nieuwsgierig als ‘Alice in Wonderland’ en zoals je kunt verwachten van een oud bibliotheekdirecteur, dol op verhalen.

Het is mijn passie om altijd de juiste toon te vinden, neer te zetten. Goed en actief luisteren hoort daarbij. In het vertellen waard komt alles samen waar ik goed in ben en waar ik van houd – luisteren, spreken, schrijven, mensen.

Wil je meer over mij weten? Klik hier.


 

Foto Daan Fortuin