Reviews

Lieve Conny,

Onvergetelijk mooi, pakkend en geweldig.
Dat zijn de woorden die voor ons de bruiloftsdag kenmerken, en daar is Conny verantwoordelijk voor. Goed luisterend en gevoelig eerst alle informatie opnemen en dan op de ceremonie op zo’n pakkende manier vertellen dat iedereen intens betrokken was in ons “jawoord”. Of het nu een serieuze zaak was, een lach of een traan, alles kwam aan bod. (Kim en André Brand, 15 september 2023)


Lieve Conny, Wat was het fijn om jou, allereerst, te leren kennen. Gewoon bij jou thuis aan de keukentafel met een kop theen. Je gastvrijheid, humor en grote interesse voor ons verhaal en die van de kinderen, buitengewoon. Later werden onze naaste familieleden ook actief betrokken bij de voorbereidingen voor de ceremonie. Wat een kunst om uit al die (lange) verhalen een allesomvattende speech te schrijven. Het is jou gelukt, en hoe! Prachtige speech, alles en iedereen kwam erin terug. We waren compleet verrast door de rol die je (in het geheim) met de kinderen had bedacht. Ze voelden zich helemaal op hun gemak tijdens de ceremonie. Wij hadden best wel wat spanning voorafgaand, maar jij voelde zo vertrouwd, zo ‘dichtbij’. En dan hebben we het nog niet gehad over de bijzondere akte met de tekeningen van de kinderen. Het was prachtig.

Conny, onwijs bedankt namens ons alle vier. (23 juni 2023 -Bart & Ellen Kraaijvanger, Jonas & Merel)
Foto: https://www.yvonnekuipers.nl/
 

 
Lieve Conny
We willen je enorm bedanken voor de superpersoonlijke ceremonie! Door al jouw inzet en interesse hadden we echt het idee dat je ons persoonlijk kende en dit heb je super mooi overgedragen met ook nog een dosis humor. (Rienke en Harm Griffioen-Fijn, getrouwd op 16 juni 2023) 
Foto: https://daanfortuin.nl/
 
 

Lieve Conny,
Wat heb je een fantastische ceremonie neergezet. Onwijs blij zijn we dat jij op onze grote dag was. Je hebt onze dag nog mooier

gemaakt en het was heerlijk om naar je mooie woorden te luisteren. Je bent een aanrader voor iedereen die gaat trouwen. (Michelle en  Jeffrey van der Waal, 18 mei 2023)

 

 


Conny was BABS op op ons huwelijk op 17 september 2022. Conny kenden we al een beetje en haar stijl en humor spraken ons aan. We waren op zoek naar iemand die van de ceremonie iets persoonlijks en origineels kon maken. Dat heeft ze gedaan! In de voorbereiding heeft ze haar input bij onszelf en familie en vrienden opgehaald en tijdens de ceremonie betrok ze ook iedereen in haar speech. Een grap en grol kon niet uitblijven. En ook raakte ze niet van d’r apprepot toen onze kleine meid van 8 maanden door de speech aan het kletsen was.

Al met al een fijne samenwerking die leidde tot een hele persoonlijke ceremonie. Niet alleen voor ons maar ook voor alle aanwezigen. (Marije Toenhake en Karel Bunte, 17 september 2022) 


 

Heel erg bedankt voor de super leuke ceremonie vandaag!!! We hebben echt genoten en alles klopte! Iedereen vond het heeel goed🤗👍 echt nogmaals dank. (Marco Zaal en Nicky Hoek, 11 augustus 2022)

 

 


 

Op 2 juli 2022 leidde Conny onze trouwceremonie op Texel. Zij was in één woord geweldig op onze droomdag! (Bram en Fanny Rozema)

Foto: https://www.fotosanne.nl/nl/

 

 


Conny is een geweldig mens. De beste ‘BABS’ die we ons konden wensen. Ze luistert goed,  is creatief, snel en zorgvuldig. Ze heeft ons echt weten te verrassen.  Wij raden haar van harte aan! Valerie en Michael Bostdorp-Broekhuis – 12 mei 2022)


 

 

Conny is een natuurlijke presentator en dagvoorzitter. Met veel flair en aandacht vertelt ze verhalen, geeft zij lezingen of kondigt ze sprekers aan. Een zeer goede voorbereiding laat het lijken alsof het vanzelf gaat. Conny blijft altijd  op een humorvolle manier dicht bij zichzelf en weet mensen op die manier te boeien en aan zich te binden. (Caroline Heijer, adviseur onderwijs Probiblio)


Conny sprak op de uitvaart van mijn moeder. Haar lieve, volle stem vulde de ruimte als een warme deken. Haar woorden kleurrijk en vol mooie waardevolle herinneringen. Woorden die ik tot op de dag van vandaag enorm koester. Zij heeft de aanwezigen niet alleen verteld wie mijn moeder was, maar ook laten voelen. (Jessica de Groot)


Mensenmens Conny is een innemende, empathische verhalenverteller, die een fijne sfeer creëert door goed te luisteren naar haar opdracht(gevers) en met positiviteit, humor en originaliteit haar publiek kan boeien en verrassen.  (Dia Wesseling)