Over mij

Niemand is ooit groots geworden door een ander klein te maken (bron: 365 dagen succesvol)

Quotes. Ik houd er van. Ze kunnen kort en krachtig verwoorden wat je wil zeggen. Zo staat een quote als ‘Niemand is ooit groots geworden door een ander klein te maken’ heel dicht bij mij. Respect, inlevingsvermogen en tevredenheid zijn dan ook de belangrijkste waarden in mijn leven. Dat vind ik belangrijk in al mijn rollen in het leven: als echtgenoot, (schoon)moeder, grootmoeder, vriendin, kennis, leidinggevende, spreekster en presentator.

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in mijn postzegeltuintje. Wat wroeten in de  grond, bloempotje van links naar rechts verplaatsen vice versa. Uiteraard kent de tuin lekkere plekjes om te lezen of om samen met anderen een glas te drinken. Want samen zijn met leuke mensen, de (klein)kinderen, lachen (en ja ook samen huilen) het hoort allemaal bij mij. Als oud bibliothecaresse heb ik altijd een boek bij de hand. Immers een dag niet gelezen is, net als een dag niet gelachen, een dag niet geleefd.

Rood en paars zijn mijn lievelingskleuren, ik ben dol op haken, op polkadots en (met stip op 1) op ons gezin

Ons gezin

 

Het vertellen waard op facebook: https://www.facebook.com/connyspreekt

Het vertellen waard werkt samen met:

Met dank aan: Irene Sahner, Kadeem en Tamara Stouten, Cindy Snoeck,  en Fanny Rozema, Miranda en Arjan van der Meer, Berdi Schouten, Aukje Simone, Marlien de Groot en Fleur Reijngoudt,  Foto Boomerang Capelle aan den IJssel, Bibliotheek aan den IJssel