Tarieven

Je kent die uitspraak wel ‘een maatpak is duurder dan een confectiepak’. Als je hebt rondgekeken op de site dan zal duidelijk zijn dat ik graag een maatpak lever.

Toch wil ik niet dat het tarief een mooie ceremonie in de weg staat. Die gun ik namelijk iedereen!

Trouwceremonie

Voor een ceremonieel huwelijk  werk ik dan ook met een basistarief van € 400,00 exclusief reis- en eventuele verblijfkosten. BTW is niet aan de orde.  Reiskosten 2023: € 0,21 per kilometer.

Wat doe ik voor die basisprijs?

  • het samen met jullie voeren van het trouwgesprek
  • contact met belangrijke personen om nog meer over jullie te weten te komen
  • het schrijven van een trouwspeech die je niet snel zal vergeten
  • het voorbereiden en uitvoeren van de ceremonie
  • akte ceremonieel huwelijk / evt. kinderakte
  • een geprinte versie van de trouwspeech

Wil je mij inhuren voor een wettelijk huwelijk dan moeten jullie nog rekening houden met de kosten voor de beëdiging, benoeming en evt gemeentelijke leges.

Omdat ik geen beëdigd trouwambtenaar ben, draag ik geen toga. Wil je dat ik je toch in toga trouw dan reken ik de huurkosten van de TOGA door. Houd dan rekening met € 125,00 extra.

Rouwceremonie

Voor een rouwceremonie ligt het tarief tussen de € 150,00 en € 350,00. Dit is afhankelijk van je vraag. Wil je dat ik je ceremonie leid, de uitvaartspeech schrijf en uitspreek dan kom je aan de € 350,00. Het kan ook zijn dat je de toespraak zelf wilt uitspreken maar mij wilt inhuren om de speech samen met jou te schrijven, dan zal het bedrag van € 150,00 aan de orde zijn.  Bel of mail gerust. We komen er wel uit!

Overige mogelijkheden

Volgens offerte.